>

За Нас

За нас

banner2

 

Нашата задача е да изпълним Вашите изисквания - да ускорим Вашия успех ...

  • Като специалисти в областта на хидравличните елементи и системи от всякакъв вид, ние се фокусираме не само върху търговията с висококачествени продукти, а работим в името на доволния Клиент. Основната дейност, която изпълняваме е с акцент върху услугата. Ние сме гъвкави в консултирането и обслужването. От планиране на проект през изработка и доставка на най-доброто индивидуално решение до инсталация и поддръжка - за нас е важно, всеки наш Клиент да получи оптимално обслужване и професионална консултация. Независимо дали Клиентът ни е микро предприятие, голяма стопанска организация, или е част от международен промишлен концерн, той получава индивидуално и компетентно решение на поставената задача, професионално техническо обслужване и гарантирано качество.
  • В състояние сме да ви посъветваме както за избор на продукт, така и за изграждане на цялостни системи. Ние можем да Ви помогнем във Вашите проекти от самото начало - планиране и проектиране, създаване на схеми, диаграми и спецификации, изработване на прототипи, серийно производство и сервизна поддръжка.
  • Нашият опит в планирането на проекти за хидравлични задвижвания обхваща широка област на приложения. Селскостопанска и строителна механизация, машиностроене и металообработване, металорежещи машини, комунална техника и подемни съоръжения са само някои от сферите в които имаме успешно реализирани проекти.
    Нашата продуктова гама варира от хидравлични мотори и помпи, хидравлични цилиндри, микро- мини - и промишлени хидравлични станции, електромагнитни клапани и клапани за налятане, за дебит и за сервоуправления, прецизни зъбни делители на дебит и достига до цялостни системни решения. Предлагаме синтез от елементи и компоненти с висока точност, безкомпромисно качество и разумни цени, които осигуряват функционалността на всяка система. Нашите хидравлични елемнети като качество и като присъединяване са съвместими с повечето световни марки и гарантират висока степен на надеждност.
    Нашият квалифициран екип подготвя техническото решение и пълната документация и Ви дава възможност за решение.

Последни новини

17 Март 2017

Нашите партньори

Контакти

Константин Енев

6100 Казанлък

(+359) 887 082 948

office@lik-hydraulik.bg

© 2017 LIK HYDRAULIK. All Rights Reserved. Designed By WebStarMax

Search