гр. Казанлък

ул. "Инженер Феликс Вожели" 3

Имейл

office@lik-hydraulik.bg

За нас

Кои сме ние?

Задачата ни е да изпълним Вашите изисквания и да ускорим Вашия успех …

Фирма “ЛИК ХИДРАУЛИК” ООД е създадена през 1992 година от партньори с дългогодишен опит в разработването и производството на хидравлични елементи и системи, както и в търговията с компоненти и аксесоари.

От 25 години се налагаме на българския и европейския пазар с производството на хидравлични елементи – клапани, блокове и системи.

От 2016 година ЛИК Хидраулик е част от LÖSI–Group, международна организация с богата практика, предоставяща комплексни хидравлични решения на европейския и международния пазар. Поставяме специален акцент върху личната консултация, компетентното решение и професионалното техническо обслужване.

Нашият екип е на разположение!

Очакваме вашите запитвания!

0 +

години опит

В състояние сме да ви посъветваме както за избор на продукт, така и за изграждане на цялостни системи. Ние можем да Ви помогнем във Вашите проекти от самото начало – планиране и проектиране, създаване на схеми, диаграми и спецификации, изработване на прототипи, серийно производство и сервизна поддръжка.

Нашият опит в планирането на проекти за хидравлични задвижвания обхваща широка област на приложения. Селскостопанска и строителна механизация, машиностроене и металообработване, металорежещи машини, комунална техника и подемни съоръжения са само някои от сферите в които имаме успешно реализирани проекти.
Нашата продуктова гама варира от хидравлични мотори и помпи, хидравлични цилиндри, микро- мини – и промишлени хидравлични станции, електромагнитни клапани и клапани за налятане, за дебит и за сервоуправления, прецизни зъбни делители на дебит и достига до цялостни системни решения. Предлагаме синтез от елементи и компоненти с висока точност, безкомпромисно качество и разумни цени, които осигуряват функционалността на всяка система. Нашите хидравлични елемнети като качество и като присъединяване са съвместими с повечето световни марки и гарантират висока степен на надеждност.
Нашият квалифициран екип подготвя техническото решение и пълната документация и Ви дава възможност за решение.

0 +

Завършени проекта

0 +

Доволни клиента

0

Служители

0 %

Качество

Защо да изберете нас?

Като специалисти в областта на хидравличните елементи и системи от всякакъв вид, ние се фокусираме не само върху търговията с висококачествени продукти, а работим в името на доволния Клиент. Основната дейност, която изпълняваме е с акцент върху услугата. Ние сме гъвкави в консултирането и обслужването. От планиране на проект през изработка и доставка на най-доброто индивидуално решение до инсталация и поддръжка – за нас е важно, всеки наш Клиент да получи оптимално обслужване и професионална консултация. Независимо дали Клиентът ни е микро предприятие, голяма стопанска организация, или е част от международен промишлен концерн, той получава индивидуално и компетентно решение на поставената задача, професионално техническо обслужване и гарантирано качество.

Engineers in discussion in turbine maintenance factory

LÖSI HYDRAULIK- HOCHWERTIG UND ZUVERLÄSSIG

От 2016 година ЛИК Хидраулик е част от LÖSI–Group, международна организация с богата практика, предоставяща комплексни хидравлични решения на европейския и международния пазар. Поставяме специален акцент върху личната консултация, компетентното решение и професионалното техническо обслужване.